Nu är det snart jul igen!

kleins-julbordJulen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att boka julbord. Här ser du Klein’s Kitchens traditionella hemlagade version. Vill ni hellre ha en välfylld jultallrik så har vi naturligtvis det också. Gör det enkelt för dig och slå oss en signal!

Hoppas även din sommar var skön!

P1010832Nu har vi laddat batterierna och kör på som vanligt med 3 goda dagens, en fisk, en kött och en vegetarisk. Och som vanligt kan du välja mellan Klein’s Klassiker som de oemotståndliga köttbullarna. Mums!

Välkommen till oss på Brunnsgatan 23 varje vardag mellan 11 och 14!

By the way, om någon månad öppnar vi vårt nya tillskott på Gärdet, Klein’s på Rio! Adressen är Sandhamnsgatan 6 och där kommer vi ha öppet från frukost till kvällsmiddagen. Något vi hoppas du ser fram emot lika mycket som vi!

Semesteröppet hela sommaren!

Sommaröppet på Klein's Skolmat

Även om det lätt att tro vi också skulle ta sommarlov (speciellt med tanke på vårt namn) så gör vi det inte.

Men vi har Sommaröppet!

Du är varmt välkommen till oss hela sommaren mellan 11 och 14 som vanligt. Och när solen skiner så är det underbart att sitta på vår uteservering. Så ta dig en titt på veckans meny här nedan. Kanske vi ses redan idag!

Sportlov utan lunch går inte!

Okej, vi tar det lite lugnt vi också med en mindre omfattande meny. Men du kommer att kunna välja mellan en kött, en fisk och en vegetarisk rätt varje dag. Samt, som vanligt , har du alla Klein’s Klassiker att välja mellan. Så gå inte hungrig bara för att alla andra är lediga. Välkommen till David Bagares Gata 23 mellan 11 och 14. Vi ses!

Nu är det full fart igen!

_MG_9395Lite lagom utvilade efter det korta sommarlovet (vi känner oss som barn på nytt och tycker det var allt för kort) är vi igång igen på David Bagares Gata 23. Så nu är du välkommen alla vardagar mellan 11 och 14 till oss på Klein’s Skolmat!

Gillar du handboll? Och god mat?

Då ska du dra dig till Gubbängen nu i helge12-14 juni. Då går Eken Cup av stapeln för 40:e gången. Massor med ungdomar som gör upp om vem som är bäst att spela handboll ute, på gräs. Och emellanåt laddar de batterierna med mat från Klein’ Skolmat, kolla in menyn här nedan. Undrar vem som vinner?

Meny

På fredag gäller American BBQ!

Hela fredags menyn är dedikerad till BBQ. Eller vad sägs om följande godsaker?

Hamburgare,fiskburgare eller en vegetarisk burgare som serveras med chili majonnäs & klyftpotatis för 65:-. Eller lyxa till med Hickory stekt fläskkarré med äpple, coleslow & klyftpotatis 75:-. Welcome!