Snart 20 års arbete för bra skolmat!

När våra barn var små så satt jag och min fru Lotta ofta och snackade om skolmaten som våra barn fick. Ofta landade vi i att det  borde vara vanligt att laga ”riktig” mat från grunden även i ett skolkök och att det var mer som på en restaurang. Trots allt hade vi båda många års erfarenhet av restauranger i olika storlekar och olika inriktningar. Vi hade fått med oss inte bara grunderna utan också en massa knep om hur man gör. Så…

Koksverktyg1999 startade vi Klein´s Kitchen och några år senare lagar och serverar vi över 20 000 luncher varje dag i Stockholm. Och vi fortsätter att utveckla vårt företag. För numer är bra och näringsriktig skolmat vad många pratar om. Inte bara föräldrarna sins emellan.

Under åren som gått har vi tillsammans med våra duktiga kockar utvecklat nya tekniker och metoder att göra det bästa av de råvaror som vi valt ut. Hos oss lagas lunchen från grunden och vi använder bra råvaror, mycket är ekologiskt. Tanken är att alla nu kan äta hos oss på Klein´s Skolmat. Välkommen du också!

Tomas Klein